Elektriker Hudiksvall

Välkommen till Brunnmyra Elservice AB!

Är du i behov av en elektriker? Vi på Brunnmyra Elservice utför alla former av el- och teleinstallationer i Bollnäs med omnejd. Vi hjälper dig att dra el vid nyproduktion, reparera och utföra underhåll, installera golvvärme, byta jordfelsbrytare och andra elinstallationer. Med oss får du alltid ett proffsigt bemötande, genomförande och resultat – oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller företag.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Brunnmyra Elservice AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Elektriker Hudiksvall

Brunnmyra Elservice är ett naturligt val för dig som söker elektriker i Bollnäs

Endast det bästa är gott nog för våra kunder. Våra ledord är engagemang, kvalitet och kunden i centrum. Självklart håller vi oss uppdaterade om elsäkerhetspraxis och marknadens utveckling, allt för att kunna leverera resultat som uppfyller branschens krav. Vill du kanske förnya med ny spännande belysning hemma? Eller behöver din elcentral bytas ut? Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Hos Brunnmyra Elservice är du som kund i 100 % fokus, och med försäkringar och trygga garantier får du allt du behöver för ett snyggt, prydligt och driftsäkert resultat.

 

Elsäkerhet är vår högsta prioritet. Med engagemang, lyhördhet för dig som kund
och stor kompetens inom el erbjuder vi ett framgångsrikt koncept inom elservice!

 

Vi fixar din belysning!

Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med spotlights, LED med mera. Hos oss får du tips och råd kring ljussättning, val av armaturer och vilken typ av belysningslösning som passar bäst hemma hos dig. Innan arbetet påbörjas skapar vi oss en helhetsbild av de funktioner du är ute efter, för att på så vis garantera att du blir nöjd med vårt arbete. Vi finns alltid tillgängliga för dig under processens gång om du har önskemål eller synpunkter. Tveka inte att höra av dig när du vill ha hjälp med din belysning!

Våra tjänster

Nydragning - Brunnmyra Elservice AB

Nydragning

Elinstallationer - Brunnmyra Elservice AB

Elinstallationer

Service & Reparation - Brunnmyra Elservice AB

Service & Reparation

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

En trygg och personlig elexpert i Bollnäs

Våra noggranna elektriker har lång erfarenhet och stor kunskap om elinstallationer i både privata och offentliga miljöer såsom kontor, restauranger, skolor och villor. Med oss får du raka besked, tydliga offerter och en öppen dialog från start. Ambitionen är att alltid genomföra uppdrag med dokumenterad kvalitet samt högsta möjliga kostnadseffektivitet för våra kunder. Så att du blir nöjd med din nya elanläggning, belysning eller fiberinstallation.

 

Alla varma rekommendationer kan inte ha fel, ring eller maila oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.
Varmt välkommen till Brunnmyra Elservice!